down left right up arrow-outline bubble clock couch dentist file mail ot phone pin wifi facebook Ga naar content

Behandelingen

Bij Tandzorg Centrum Ermelo hebben wij diverse behandelingen. Informeer gerust eens over een passende behandeling voor u. 
Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde

Voorkomen is beter dan genezen, is ons uitgangspunt. Door middel van periodieke controles en het maken van röntgenfoto's controlen wij uw gebit. Als er uit de controles blijkt dat er behandelingen nodig zijn, dan wordt daar een afspraak voor gemaakt. Erg veel nadruk wordt er gelegd op de mondhygiëne.

Lees meer
Implantologie

Implantologie

Mist u tanden of kiezen? Dan zijn implantaten de oplossing voor u. De mogelijkheden voor implantologie zijn heel divers. Onze praktijk heeft inmiddels een slagingspercentage van ruim 99%

Lees meer
Orthodontie

Orthodontie

De orthodontie, het recht zetten van tanden en kiezen, heeft de laatste twintig jaar een enorme plaats ingenomen binnen de Nederlandse tandheelkunde. Er is tegenwoordig steeds meer vraag naar het reguleren van de tanden en kiezen, zowel bij kinderen als volwassenen. 

Lees meer
Esthetische tandzorg

Esthetische tandzorg

Bent u niet tevreden de stand of kleur van hun tanden? Met behulp van de modernste apparatuur zorgen wij ervoor, dat u weer trots kunt zijn op uw gebit. Er zijn allerlei nieuwe technieken, die natuurlijke, mooie tanden voor iedereen mogelijk maken!

Lees meer
Preventie/Mondhygiëne

Preventie/Mondhygiëne

Preventie en mondhygiëne staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Voorkomen is beter dan genezen en met een goede mondhygiëne gaan uw tanden en kiezen veel langer mee. Wij streven ernaar om u oud te laten worden met uw eigen tanden en kiezen.

Lees meer
Tandprothetiek

Tandprothetiek

Van kunstgebitten, frames en plaatjes tot vaste bruggen op implantaten. Bij Tandzorg Centrum Ermelo wordt alles in huis vervaardigd. Wij streven ernaar om een zo natuurgetrouw mogelijk gebit voor u te vervaardigen.

Lees meer

Bleken

Veilig en verantwoord bleken voor een gezonde witte glimlach.
In de praktijk of thuis.

Lees meer