down left right up arrow-outline bubble clock couch dentist file mail ot phone pin wifi facebook Ga naar content

Ons verhaal

Wij zijn een algemene tandartsenpraktijk en gespecialiseerd in orthodontie en implantologie. Tevens zijn wij een verwijspraktijk; tandartsen kunnen patiënten verwijzen voor specialistische behandelingen.
Al jarenlang staat de praktijk bekend om een goede en menselijke tandheelkundige visie. Tandheelkunde op het hoogste niveau in combinatie met een gezellige openhartige sfeer maakt onze praktijk al jarenlang uniek.
Wij streven naar een persoonlijke aanpak van uw tandheelkundige probleem. Met de modernste apparatuur en technieken bezorgen wij u een stralende lach!
Tandzorg Centrum Ermelo is ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een kwaliteitssysteem waarbij vaste procedures en werkinstructies duidelijkheid geven in de organisatie.

Het ISO 9001 certificaat halen is niet eenvoudig, maar het certificaat behouden is minstens zo’n grote uitdaging. Tandzorg Centrum Ermelo blijft onverminderd werken aan de kwaliteit van haar dienstverlening, zodat het certificaat behouden blijft. En, nog veel belangrijker, onze patiënten ook in de toekomst tevreden blijven.
wall
Op 1 november 1973 opende het echtpaar Themmen-Heijblom de tandartsenpraktijk onder de naam; "Tandartsen Themmen". Per 1 juni 2009 hebben Joanne Epema-Themmen en Almar Epema de praktijk voortgezet onder de nieuwe naam; "Tandzorg Centrum Ermelo".