down left right up arrow-outline bubble clock couch dentist file mail ot phone pin wifi facebook Ga naar content

Voorbeelden

Voor Kronen Na Kronen

Kronen

Plaatsing van porseleinen kronen komt veel voor. Eerst maken wij proefkronen om te zoeken naar de juiste tandkleur en tandvorm. Hierna plaatsen wij de blijvende porseleinen kronen. Meestal hoeven wij nauwelijks de tandstrucuur af te boren. Ook een verdoving is vaak niet nodig. Laat uw gebit weer stralen!

Voor Facings Na Facings

Facings

Het plaatsen van porseleinen kronen of het gebruik van facings en veneers komt veel voor in de esthetische tandheelkunde. Met een simpele ingreep krijgt je gebit een geweldige opknapbeurt. Een facing resulteert in een perfecte kleur en glans, een mooie vorm, een natuurlijk gevoel en is erg duurzaam.

Voor Implantaten Na Implantaten

Implantaten

Een implantaat is een vervanger voor een ontbrekende tand of kies, en wordt in de kaak geschroefd. Een implantaat kan pijnloos geplaatst worden. Implantaten geven u het gevoel dat u uw eigen tanden en kiezen weer terug heeft. Tandzorg Centrum Ermelo heeft een slagingspercentage van ruim 99%.

Voor Beugel Na Beugel

Beugel

Bekijk het resultaat van het dragen van een beugel. De tanden en kiezen staan weer in een prachtige rechte rij. Tandzorg Centrum Ermelo voert ook orthodontische behandelingen uit. Er zijn verschillende soorten beugels zoals brackets, buitenbeugels, hyrax en meer. Laat je informeren over een beugel die past bij jouw gebit.

Maak een afspraak   Bel: 0341 - 55 40 48