down left right up arrow-outline bubble clock couch dentist file mail ot phone pin wifi facebook Ga naar content

Esthetische tandzorg

Bent u niet tevreden de stand of kleur van hun tanden? Met behulp van de modernste apparatuur zorgen wij ervoor, dat u weer trots kunt zijn op uw gebit. Er zijn allerlei nieuwe technieken, die natuurlijke, mooie tanden voor iedereen mogelijk maken!

Wij helpen u graag aan een mooi en gezond gebit

Bent u ontevreden over het uiterlijk van uw tanden, dan kunnen wij daar met relatief kleine ingrepen een groot verschil maken. We behandelen verschillende gebitsproblemen, zoals:
  • Lelijke tandstanden of oude kronen.
  • Donkere spleten tussen de tanden.
  • Verkleurde tanden.
  • Afgesleten en ruwe tanden.

In een dag heeft u al een mooie lach.

Facings
Het plaatsen van porseleinen kronen of het gebruik van facings en veneers is een behandeling die veel voorkomt in de esthetische tandheelkunde. Door schildjes op de tanden te plaatsen krijgen de tanden met een simpele ingreep een geweldige ‘opknapbeurt’. Met proeffacings of een wasmodel kijken we van tevoren goed hoe we de ideale tandkleur en tandvorm kunnen aanmeten. Hierna worden de blijvende porseleinen kronen of facings geplaatst. Deze kronen en facings zijn volledig van esthetisch porselein, vervaardigd door gespecialiseerde tandtechniekers. Vaak hoeft er niet of nauwelijks tandstructuur afgeboord te worden en verdoving is meestal niet nodig. Ultradunne composiet facings worden direct in uw mond gemaakt. Het resultaat na onze esthetische behandeling:
  • Perfecte kleur en glans
  • Mooie vorm
  • Fijn natuurlijk gevoel
  • Sterk en duurzaam
Niet helemaal tevreden? Ook na de behandeling kunnen de facings nog aangepast worden.

Bleken
Wij hebben een hele moderne zoomlamp. In ongeveer 1,5 uur worden uw tanden tot wel 12 tinten lichter. U heeft dus direct resultaat en hoeft niet zelf aan de gang met allerlei middeltjes. Afhankelijk van de situatie in uw mond kunnen wij aangeven, hoeveel resultaat we bij u verwachten.
Maak een afspraak   Bel: 0341 - 55 40 48